Aquesta setmana he perdut una trucada a la feina del meu propietari. Les trucades del propietari fan por. "El nostre pagament del lloguer deu haver fallat", vaig començar a preocupar-me. Acostumo a entrar en pànic ràpidament “Merda, probablement ha fallat perquè el nostre compte bancari està buit. Algú ha entrat i ha buidat tots els nostres diners. Merda.” Tement el pitjor, vaig trucar immediatament per comprovar què passava.

“Hola, aquest és Henry Smith. M'has intentat trucar?”

“Hola Henry, gràcies per trucar-nos. Sí, vam ser nosaltres.”

“Està tot bé?”

“Sí, tot està molt bé.”

Durant dos segons, em vaig sentir millor. Tot estava molt bé. Però la conversa encara no havia acabat.

“Com segur que saps, la setmana passada vam realitzar una inspecció visual de la propietat..”

“Sí.”

“I tot estava bé. Molt bé.”

“Molt bé!”

“Excepte… la persona que va fer la inspecció tenia algunes preocupacions sobre una cosa. Hi havia unes… pissarres? I alguns… dibuixos sobre ells?”

“Ah merda! Sí, me'n vaig oblidar completament! Et refereixes a l'atac nuclear, oi?”

És difícil saber què dir quan una conversa va tan malament. Aquesta va ser la primera vegada que em vaig enfrontar amb diagrames de pissarra blanca sospitosos relacionats amb un atac nuclear. Vaig decidir confessar.

“Si, això és correcte.”

“Sí… És per un joc que estic fent! És com… una cosa web… i utilitza Google Maps per simular una guerra nuclear.”

“Ahhh, d'acord! Vam pensar que tenia alguna cosa a veure amb els videojocs!”

Quin alleujament! Declarat no culpable! Vaig demanar disculpes per haver perdut el temps amb els meus estúpids diagrames per al meu estúpid projecte, i vam acabar la trucada feliços.

En retrospectiva, hauria d'haver estat evident. Un mapa del món en una pissarra blanca amb una gran línia geodèsica vermella des de Moscou fins a Washington D.C. i una gran explosió vermella a D.C. no és una cosa per deixar a la mostra durant una inspecció visual rutinària del propietari. Tota l'argot ominosa sobre la guia i la detonació de míssils probablement tampoc els va posar a gust.